×

Προειδοποίηση

Σφάλμα κατα τη φόρτωση της εφαρμογής: com_tags, Δεν βρέθηκε η Εφαρμογή

ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ

Κατηγορία: Εορτές Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019
ΑΓΙΑ  ΝΥΧΤΑ
 
      Την Τρίτη 18/12/2108 έγινε ψηφιακή παρουσίαση στους μαθητές του σχολείου μας από τον εκπαιδευτικό του σχολείου μας κο Άγκο Δημήτριο της «Άγιας Νύχτας» σε συνεργασία με την κα Παγιαλή Βασιλική, η οποία επιμελήθηκε την ψηφιακή επεξεργασία.
Ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι,ντυμένο με όμορφες εικόνες και μουσική ώστε να ερεθίζει τη φαντασία των παιδιών και να παροάγει την αισθητική τους.Ψηφιακά επεξεργασμένο ,με παρουσιαστές και αφηγητές μαθητές του σχολείου,
Ένας σκληρόκαρδος βοσκός ,δέχεται μέσα στα μεσάνυχτα έναν περίεργο επισκέπτη.Έναν άντρα που ψάχνει λίγα κάρβουνα για να ζεστάνει τη γυναίκα και το νεογέννητο παιδί του.Μέσα από μια σειρά θαυμαστά γεγονότα ο βοσκός καταλαβαίνει πως κάτι πολύ σπουδαίο συμβαίνει εκείνο το βράδυ! Ακολουθεί τον άντρα ως τη σπηλιά που βρίσκεται το βρέφος.Όταν κατορθώσει να νιώσει συμπόνοια για το μωρό που είναι γυμνό μέσα σε μια φάτνη ζώων,ανοίγονται τα μάτια της ψυχής του και βλέπει τη Δόξα του Θεού!
Το παραμύθι έγραψε η Σέλμα Λάγκερλεφ,Σουηδή συγγραφέας παραμυθιών και παιδικών διηγημάτων που είναι και η πρώτη γυναίκα λογοτέχνης η οποία τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας το 1909.
Εμφανίσεις: 494

Στοιχεία Επικοινωνίας

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δρυοπίδος 7, Γαλάτσι, 11147
Τηλέφωνα: 2102931014, 2102931012
email: 3gymgala@sch.gr               
           mail@3gym-galats.att.sch.gr